Project

Apex 400

Designed for a highly-walkable, transit-oriented site in Glen Ellyn, 400 Main Street replaces a surface parking lot with 107 apartments and parking for both residents (148 spaces) and the public (142 spaces). The building was designed with urbanism in mind, balanced with the realities of a vehicle-based suburban target market. The ground floor’s public parking is screened from Main Street by nearly 9,000 square feet of street-level retail, and the second level’s private resident parking is wrapped by a tier of one- and two-bedroom apartments.

The building’s parking podium is topped by a landscaped outdoor amenity deck including flexible seating areas and a swimming pool. A party room, fitness center, yoga studio, and shared flex workspaces will also be located on this level.